Bartender-arkiv | Klang Market

Join our family

Din karriär börjar här

Hos Klang Market möts du av personal som är avslappnad, utåtriktad och kan service. Karaktärsdrag som gör att man blir en omtyckt medlem i Klang-familjen. Vi tror på människors förmåga att utvecklas. Hos Klang Market kan du börja i disken och sluta som restaurangchef, oavsett vilken bakgrund du har.

Mångfald och socialt ansvar är viktigt för oss. Att ge tillbaka till samhället på vårt sätt. Förutom att vi stödjer Min Stora Dag så vill vi på Klang Market förenkla steget för de som är nya i Sverige att komma in i samhället och även på arbetsmarknaden.

I många fall leder det till fasta anställningar.

Hör du hemma i Klang-familjen?

Vi tar gärna emot din spontanansökan!

Mat och människor i perfekt samKlang.

När vi under 2017 gjorde förändringar i konceptet Klang Market så kände vi att det var viktigt att skapa något som välkomnade alla, vi visste att mat, dryck och stämning alla är viktiga delar i ett bra restaurangbesök men vi var alla ense om att det viktigaste var medarbetarna, vår personal.

Hos oss är det karaktären och personligheten framför kompetenser och tidigare erfarenheter som är det viktiga, med rätt inställning och vilja ger vi våra medarbetare alla möjligheter att lyckas, hur tuff vägen hit än har varit.

Vi anser även att det sociala ansvaret är mer av en skyldighet, därför anstränger vi oss för att ge tillbaka till samhället. Många av våra anställda kommer från världens alla hörn, vi hjälper medarbetare in på arbetsmarknaden med språk och/eller funktionshinder, vi vill representera alla och kämpar starkt för en intern jämställdhet som överskrider bara könsfördelning.

Gemenskap med guldkant, helt enkelt.