Restaurang Göteborg | Klang Market

Restaurang Göteborg Bastionsplatsen

Göteborg
Bastionsplatsen

Restaurang Göteborg

Klang Market Bastionsplatsen – Göteborgs finaste solläge

I början av juni 2021 öppnade vi restaurangen på populära Bastionsplatsen i Göteborg. Blott ett stenkast från folklivet på Avenyn och Hamngatan hittar ni denna pärla som tar priset för stans finaste solläge. Letar ni efter en trevlig uteservering i charmiga Göteborg? Välkomna till det självklara valet! På Klang Market Bastionsplatsen erbjuder vi en mat- och dryckesupplevelse i en smakfull och trevlig miljö – en mötesplats för hela Göteborg.

Kom och njut av vår välsmakande meny och breda dryckesutbud anpassad för såväl lunchen, brunchen, middagen och after worken. Vi erbjuder glutenfritt och flera veganska och vegetariska rätter på menyn. Här finns något för alla, vare sig du vill avnjuta klassiker som burgare och pizza eller fräscha bowls och trendiga maträtter från alla världens hörn. Är ni ett större sällskap eller vill garantera ett bord? Boka bord så ses vi!

Göteborg

Monday – Tuesday
11:00 – 21:00
Wednesday – Thursday
11:00 – 22:00
Friday – Saturday
11:00 – 24:00
Sunday
11:00 – 18:00

Bastionsplatsen 2
411 08 Gothenburg

031 – 797 19 90

goteborg@klangmarket.se

Restaurang Göteborg

Göteborgs bästa uteservering

Med utsikt över mysiga bastionsplatsen, folkliv och den charmiga kanalen hittar ni Klang Market Göteborgs uteservering – kanske stans bästa umgänge på sommaren. Här flockas göteborgare och turister under årets varmare månader för att njuta av god mat, dryck och gott sällskap. När solen tittar fram fångar ni soltimmarna i vår fantastiska utomhusmiljö som är perfekt för en härlig lunch eller ett glas god dryck.

För de som är på shoppingtur i staden, erbjuder Klang Markets uteservering en välbehövd paus mellan butiker och gallerior. Uteserveringen ligger endast ett stenkast från Avenyn och Hamngatan, bara en kort promenad från NK Göteborg och Stora Saluhallen.

Stora sällskap

Chambre Séparée Göteborg

Vill ni fira något speciellt, eller bara äta middag i en avskild och egen del av restaurangen? Välkommen att boka vår härliga chambre séparée på Bastionsplatsen i Göteborg. För företag passar vår avskilda restaurangdel utmärkt för en mindre kick off, lanseringsevent eller kundmiddag. Hör av er till oss med era önskemål så ordnar vi en grym middag!

Temadagar och erbjudanden

Missa inte våra härliga tema-dagar, events eller andra erbjudanden. Varje dag mellan 15.00-19.00 har vi after work med förmånliga priser på dryck och tre grymma AW-paket att välja mellan om man vill. Grymt va?

Inom kort kommer vi även erbjuda catering från vår restaurang på Bastionsplatsen. Hör av er om ni är nyfikna och håll utkik för mer information.

Varmt välkomna till oss på Klang Market Göteborg!