Fun dining - Om Klang Market

Fun dining

Om Klang Market

Restaurang Klang

Mat och människor i perfekt samKlang.

Vi utvecklade Klang Market-konceptet relaxed fun dining utifrån viljan att göra restaurangbesöket tillgängligt för alla. För oss är en lyckad restaurangupplevelse summan av ett antal nyckelingredienser. Nämligen maten, drycken och stämningen. Och att det är prisvärt.

Vår meny är framtagen för att ge gästen möjligheter. Möjligheter att upptäcka något nytt eller njuta av klassikerna man redan älskar. Våra restauranger ligger strategiskt placerade på de bästa adresserna, i inbjudande och häftiga lokaler. Detta för att vi vill vara den självklara destinationen och mötesplatsen för såväl stammisar som passerande turister.

Maten smakar bättre och drycken känns härligare när stämningen är på topp. Våra grymma medarbetare gör varje dag sitt bästa för att bidra till en så bra restaurangupplevelse som möjligt. Hos oss möts olika människor med olika behov. Vare sig du är gäst eller medarbetare vill vi erbjuda en miljö att trivas i. Gemenskap med guldkant, helt enkelt.

Vi på Klang Market vill att våra restauranger ska kännas som gästernas andra vardagsrum. Affärsidéen är att vara vara en restaurang som passar alla. Med mat från världens alla hörn. Det är viktigt att det är hög kvalitet till ett bra pris. På menyn finns bland annat tacos, sallader, hamburgare, tapas och pizza. Men alltid med en twist. Och om kunderna vill ha poke bowls, koreanskt eller nordafrikanskt då löser vi det.

Jobba på Klang restaurang

Bli en del av familjen.

Stämningen hos oss är tack vare alla grymma medarbetare som varje dag gör sitt bästa för att bidra till en så bra upplevelse som möjligt. På Klang Market möts du av personal som är avslappnad, utåtriktad och kan service. Vi tror på människors förmåga att utvecklas. Hos oss är det du som sätter gränserna för din utveckling, oavsett vilken bakgrund du har. Vi är stolta över att ha anställda med olika bakgrund och förutsättningar. På Klang utvecklas och växer vi tillsammans!

Mångfald och socialt ansvar är viktigt för oss. Och det innebär bland annat att vi lägger stor vikt vid att rekrytera en bredd av människor. Vi vill att våra restauranger speglar hur samhället ser ut i verkligheten. Vi är en inkluderande arbetsgivare ser vi är en framgångsfaktor till att vår personal trivs, stannar och fortsätter utvecklas inom företaget. Att ge tillbaka till samhället på vårt sätt. Vi på Klang Market vill förenkla steget för personer att komma in i samhället och på arbetsmarknaden. Är du intresserad av att prova på hur det är att jobba hos oss på Klang och i restaurangbranschen?

Vi tar gärna emot din spontanansökan!

Vi erbjuder:

  • Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
  • Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och en trygg organisation
  • Kollektivavtal med goda utvecklingsmöjligheter
  • Stöd, närvaro och coachning genom hela anställningen

Aw med kollegorna?

Mat och dryck, som företagsgäst på Klang Market får ni alltid förmånliga priser på hela notan. Under lunch, after work och middag!

I högtalarna just nu på Klang Market.

Lyssna in stämningen.

Möt några av oss på Klang.

Höj ditt glas och klanga samman med oss!

Boka bord, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om resten.