Om Klang Market | Klang Market

Klang restaurang

Join the Family!

Restaurang Klang

Mat och människor i perfekt samKlang.

När vi under 2017 gjorde förändringar i konceptet Klang Market så kände vi att det var viktigt att skapa något som välkomnade alla, vi visste att mat, dryck och stämning alla är viktiga delar i ett bra restaurangbesök men vi var alla ense om att det viktigaste var medarbetarna, vår personal.

Hos oss är det karaktären och personligheten framför kompetenser och tidigare erfarenheter som är det viktiga, med rätt inställning och vilja ger vi våra medarbetare alla möjligheter att lyckas, hur tuff vägen hit än har varit.

Vi anser även att det sociala ansvaret är mer av en skyldighet, därför anstränger vi oss för att ge tillbaka till samhället. Många av våra anställda kommer från världens alla hörn, vi hjälper medarbetare in på arbetsmarknaden med språk och/eller funktionshinder, vi vill representera alla och kämpar starkt för en intern jämställdhet som överskrider bara könsfördelning.

Gemenskap med guldkant, helt enkelt.

Jobba på Klang restaurang

Bli en del av familjen.

På restaurang Klang Market möts du av personal som är avslappnad, utåtriktad och kan service. Karaktärsdrag som gör att man blir en omtyckt medlem i Klang-familjen. Vi tror på människors förmåga att utvecklas. Hos Klang Market kan du börja i disken och sluta som restaurangchef, oavsett vilken bakgrund du har.

Mångfald och socialt ansvar är viktigt för oss. Att ge tillbaka till samhället på vårt sätt. Vi på Klang Market vill förenkla steget för de som är nya i Sverige att komma in i samhället och även på arbetsmarknaden.

I många fall leder det till fasta anställningar. Hör du hemma i Klang-familjen?

Vi tar gärna emot din spontanansökan!

Aw med kollegorna?

Mat och dryck, som företagsgäst på Klang Market får ni alltid förmånliga priser på hela notan. Under lunch, after work och middag!

I högtalarna just nu på Klang Market.

Lyssna in stämningen.

Möt några av oss på Klang.

erika-eklund

Erika

klang market

André

klang market

Ayman

Höj ditt glas och klanga samman med oss!

Boka bord, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om resten.