Restaurang Östersund - Klang Market

Restaurang i Östersund

Östersund
Prästgatan 41

Restaurang Östersund

Välkommen till Klang i Östersund

Ni hittar oss på en av stans charmigaste gator, mitt bland stadsliv och shopping. Direkt i entrén möts ni av vår härliga bar och lounge, perfekt för en härlig fördrink eller stämningsfull after work. Matsalen ligger mysigt placerad i bakre delen av lokalen med bord för såväl större sällskap som intima middagar. Som på många av våra restauranger stoltserar vi även med en av stans bästa uteserveringar.

Kom och njut av vår välsmakande meny och breda dryckesutbud anpassad för såväl lunchen, brunchen, middagen och after worken. Här finns något för alla, vare sig du vill avnjuta klassiker som burgare och pizza eller fräscha bowls och trendiga maträtter från alla världens hörn. Är ni ett större sällskap eller vill garantera ett bord? Boka bord så ses vi!

Östersund

Monday – Tuesday
11:00 – 22:00
Wednesday – Thursday
11:00 – 23:00
Friday – Saturday
11:00 – 24:00
Sunday
11:00 – 22:00

Prästgatan 41
831 31 Östersund

063 - 554 16 99

ostersund@klangmarket.se

Restaurang Östersund

Ät och skåla i charmig restaurangmiljö

Är ni ute efter stans trevligaste mötesplats? Succékonceptet Klang Market har äntligen kommit till Östersund! Vår restaurang på Prästgatan 41 ligger centralt och lättillgängligt i Östersund city nära torget, gågator och busstorget. Vi är glada att kunna erbjuda en ny typ av gemenskap i härliga, nyrenoverade lokaler. Här äter, skålar och umgås ni i en avslappnad och inbjudande miljö. Vi kallar det relaxed fun dining.

Är ni sugna på en affärslunch, middag, familjebrunch eller en after work? Hos oss njuter ni av trendig och modern mat från alla världens hörn ihop med ett brett dryckesutbud för alla tillfällen. Är du vegetarian eller vegan? Vi har glutenfria rätter och flera vegan samt vegetariska alternativ på menyn. Älskar du klassiker som burgare och pizza, eller vill du prova något nytt? Inga problem. Vår meny har något för alla, och alltid till ett bra pris.

Kom och skapa stans bästa stämning tillsammans med oss!

Evenemang och större sällskap

Vi tar hemskt gärna emot större sällskap. Planerar ditt företag en kick off eller ett evenemang? Hör av er till oss. Vi har lång erfarenhet av att arrangera evenemang och middag för både större och mindre sällskap. Samma gäller för du som vill fira din födelsedag, anordna en släktmiddag eller vad som helst. Vi på Klang Market älskar fest och firande. Håll utkik efter våra andra evenemang, after works och andra spännande händelser.

Temadagar och erbjudanden

Missa inte våra härliga tema-dagar, events eller andra erbjudanden.Varje dag mellan 15.00-19.00 är det AW på klang med förmånliga priser på dryck och tre AW-paket att välja mellan. Grymt va?

Varmt välkomna till Östersunds bästa mötesplats!