Restaurang i hjärtat av Östermalm - Karlaplan! | Klang Market

Restaurang Karlaplan, Östermalm

Karlaplan
Östermalm

Restaurang på Karlaplan, Östermalm

Välkommen till Klang Market Karlaplan

På Karlaplan, i hjärtat av Östermalm hittar ni Klang Market Karlaplan. Med en härlig uteservering mot mysiga Erik Dahlbergsallé. Ni hittar oss i anslutning till den populära gallerian Fältöversten, bara minuter från Karlaplans tunnelbanestation.

Klang Market Karlaplan har kommit att bli en favorit för boende och arbetande i närområdet. Den nyrenoverade restaurangen har en fantastisk bar, mysig matsal och rymlig uteservering perfekt för såväl bruncher, hjärtliga familjemiddagar och stämningsfulla after works. Boka gärna bord om ni är ett större sällskap eller vill vara säkra på att få bord.

Varmt välkomna till Klang Market Karlaplan

Karlaplan

Monday – Thursday
11:00 – 22:00
Friday – Saturday
11:00 – 23:00
Sunday
11:00 – 22:00

Erik Dahlbergsallén 18
115 20 Stockholm

010 - 188 39 96

karlaplan@klangmarket.se

Restaurang på Karlaplan, Östermalm

Uteservering vid Fältöversten

När solen tittar fram och magen börjar kurra är vår härliga uteservering det självklara valet för en god bit mat eller något kallt att dricka. Om du kommer från Fältöversten hittar du uteserveringen längs med fasaden – gå bara genom restaurangen. Uteserveringen är liksom resten av restaurangen tillgänglighetsanpassad och djurvänlig.

Erbjudanden

Missa inte våra grymma after work deals på Klang Market varje dag mellan 15.00-19.00, välj mellan tre AW-paket och få specialpriser på dryck! Ta med kompisarna och kollegorna på stans bästa after work!