Restaurang Västerås | Klang Market

Restaurang Västerås

Klang Market
Västerås

Restaurang Västerås

Klang Market Västerås – stans finaste solläge

Våren 2023 skrev vi ett nytt kapitel i Klang-historien när vi öppnade en helt ny restaurang i Västerås. Som alla våra restauranger hittar ni oss omgiven av stadspuls och händelse. Klang Market Aseatorget stoltserar med en underbar lokal som bland annat rymmer 225 sittplatser inne och 150 sittplatser utomhus. Letar ni efter stans bästa uteservering? Välkomna till oss för ett härligt glas i solen eller en mysig lunch. Här hittar ni utan tvekan Västerås härligaste sommarhäng med solgaranti från morgon till kväll.

Kom och njut av vår välsmakande meny och breda dryckesutbud anpassad för såväl lunchen, brunchen, middagen och after worken. Här finns något för alla, vare sig du vill avnjuta klassiker som burgare och pizza eller fräscha bowls och trendiga maträtter från alla världens hörn. Är ni ett större sällskap eller vill garantera ett bord? Boka bord så ses vi!

Västerås

Monday – Thursday
11:00 – 22:00
Friday – Saturday
11:00 – 01:00
Sunday
Stängt

Kopparbergsvägen 6B
722 13 Västerås

021-4481806

vasteras@klangmarket.se

Restaurang i mysiga Västerås

Västerås, den moderna kulturstaden, är bland de senaste tillskotten till Klang-familjen. Vårt populära Klang Market-koncept intog stan med buller och brak våren 2023. Vi är stolta över att vara en del av Västerås mat- och dryckesutbud och den självklara mötesplatsen för både lokalbor och turister.

Är ni sugna på en affärslunch, middag eller en afterwork med kollegorna en vanlig tisdag? Hos oss njuter ni av trendig och modern mat från alla världens hörn ihop med ett brett dryckesutbud för alla tillfällen. Vi har något för alla. Är du vegetarian eller vegan? Älskar du klassiker som burgare och pizza, eller vill du prova något nytt? Inga problem. Vår meny erbjuder det mesta, och alltid till ett bra pris. Vi kallar det relaxed fun dining.

Kom och skapa en minnesvärd restaurangupplevelse med dina nära och kära – tillsammans med oss! Du hittar oss på Aseatorget, bara ett stenkast från Västerås centralstation.

Evenemang och större sällskap

Vi tar hemskt gärna emot större sällskap. Planerar ditt företag en kick off eller ett evenemang? Hör av er till oss. Vi har lång erfarenhet av att arrangera evenemang och middag för både större och mindre sällskap. Samma gäller för du som vill fira din födelsedag, anordna en släktmiddag eller vad som helst. Vi på Klang Market älskar fest och firande. Håll utkik efter våra andra evenemang, after works och andra spännande händelser.

Temadagar och erbjudanden

Missa inte våra härliga tema-dagar, events eller andra erbjudanden. Varje dag mellan 15.00-19.00 har vi after work erbjudanden med förmånliga priser på dryck och tre grymma AW-paket.

Varmt välkomna till Västerås trevligaste mötesplats.