Restaurang Sergels torg - Klang Market

Restaurang Sergels torg

Sergels torg
Stockholm

Väder idag ° / ° golfing weather icon

Restaurang Sergels torg

Välkommen till Klang Markets restaurang på Sergels Torg!

I hjärtat av Stockholms stad öppnar vi vår nya flaggskeppsrestaurang. På adressen Sergels torg 12 slår vi i början av oktober upp dörrarna till vår nya storsatsning. Området vid Sergels torg växer fram som en självklar destination för mat- och dryckesupplevelser i Stockholm. Vi på Klang vill befinna oss där det händer, och ser adressen som en självklar plats för vår nya restaurang!

I sann Klang anda erbjuder vi lunch, brunch och middag i stämningsfull miljö. Förutom det anordnar vi även unika after works med livemusik, skräddasydda tillställningar, events och evenemang. Menyn uppdateras och anpassas kontinuerligt för en ännu mer spännande matupplevelse. Men var inte oroliga, klassikerna kommer fortfarande finnas tillgängliga.

Varmt välkomna!

Sergels torg

Monday – Thursday
11:00 – 23:00
Friday – Saturday
11:00 – 03:00
Sunday
11:00 – 23:00

Sergels torg 12
111 57 Stockholm

010 - 147 11 20

sergels@klangmarket.se

Nights by Klang på Sergels torg

Fredagar och lördagar mellan 23:00-03:00 flyttar vi bord och stolar och bjuder upp till dans på stans mest centrala nattklubb! Vi levererar fantastisk vibe tillsammans med erkända DJ´s, konfettipistoler, isfacklor, VIP paket och mycket mer. Vår nattklubbschef och VIP värdar/värdinnor säkerställer att ni får en fantastisk kväll.

Åldersgräns för Night by Klang är 23+

Vill ni arrendera en del av klubben för födelsedagsfiranden eller andra fester? Tveka inte att fråga.

Uteservering vid Sergels torg

På vår uteservering vid Klang Market Sergels torg blickar du ut över den ikoniska fontänen, omgiven av stadspuls och rörelse. Detta är platsen för de som vill njuta av en god bit mat, en härlig dryck och ta tillvara på soltimmarna i en härlig utomhusmiljö mitt i city. På shoppingrundan är uteserveringen ett självklart pit-stop när man behöver vila benen eller stilla den kurrande magen.

Catering

Beställ hem mat till din fest eller event

Letar ni catering till festen, bröllopet, eller firandet eller är ni ett företag som ska anordna ett evenemang och behöver mat till gästerna? Då borde ni såklart använda vår catering-tjänst för att beställa grym mat som förgyller.

Erbjudanden och evenemang

Håll utkik efter våra grymma events, happenings och DJ sessions för att inte missa årets bästa kväll! Varje dag mellan 15.00-19.00 har vi grymma AW deals med förmånliga priser på mat och dryck samt tre grymma AW-paketet.

Varmt välkomna!