Restaurang Utopia i Umeå | Klang Market

Restaurang i Umeå

Umeå - Utopia
Skolgatan 62

Restaurang i Umeå

Välkommen till Klang Market i Umeå

Klang Market Utopia har funnits i den populära stads-gallerian Utopia sedan 2022 och är i dag en av stans mest populära restauranger med en fantastisk cocktailbar. Hos oss njuter ni av den perfekta lunch-pausen, hjärtliga familjemiddagen eller after work-röjet. Våra rymliga och trivsamma lokaler är anpassade för alla möjliga tillställningar. Varje onsdag erbjuder vi ett förmånligt after work paket med extra bra priser och på helgen skapar grymma DJ;s stans härligaste stämning.

Kom och ta del av vår välsmakande meny och breda dryckesutbud anpassad för såväl lunchen, brunchen, middagen och after worken. Här finns något för alla, vare sig du vill avnjuta klassiker som burgare och pizza eller fräscha bowls och trendiga maträtter från alla världens hörn. Är ni ett större sällskap eller vill garantera ett bord? Boka bord så ses vi!

Umeå – Utopia

Monday – Tuesday
11:00 – 22:00
Wednesday – Thursday
11:00 – 23:00
Friday – Saturday
11:00 – 24:00
Sunday
11:00 – 22:00

Skolgatan 62
90329 Umeå

090 - 202 19 14

umea@klangmarket.se

Mat för alla magar, alla dagar i veckan

I december 2022 flyttade vårt populära Klang Market koncept in i Umeå. Som komplement till stadens restaurangutbud erbjuder vi en mötesplats som förenar såväl lokalbor som turister i härliga lokaler med ett utbud för alla. Det ska vara enkelt, kul och avslappnat att umgås och njuta av bra och prisvärd mat. Därför passar Klang Market som handen i handsken i underbara Umeå. Vi kallar det relaxed fun dining – ni står i centrum och vi ser till att er upplevelse blir så bra som möjligt.

Är ni sugna på en företagslunch, middag, familjebrunch eller en afterwork? Hos oss njuter ni av trendig och modern mat från alla världens hörn ihop med ett brett dryckesutbud för alla tillfällen. Är du vegetarian eller vegan? Älskar du klassiker som burgare och pizza, eller vill du prova något nytt? Inga problem. Vår meny har något för alla, i en stämningsfull miljö – och till ett bra pris. Ni hittar oss mitt i centrala Umeå i stadsgallerian Utopia.

Större sällskap, företagsevenemang och festligheter

Vi tar hemskt gärna emot större sällskap. Planerar ditt företag en kick off eller ett evenemang? Hör av er till oss. Vi har lång erfarenhet av att arrangera festligheter och middagar för både större och mindre sällskap. Samma gäller om du vill fira din födelsedag, anordna en släktmiddag eller vad som helst i våra grymma lokaler. Vi på Klang Market älskar fest och firande.

Temadagar och erbjudanden

Missa inte våra grymma tema-dagar, events eller andra erbjudanden. Varje tisdag kör vi Taco Tuesday med 20% rabatt på tacos. Varje dag mellan 15.00-19.00 är det after work på klang med förmånliga priser på dryck och tre prisvärda AW-paket att välja mellan. På söndagar har vi vad vi kallar för Sunday Funday. Då äter barn gratis i sällskap av vuxen. Grymt va? Håll utkik efter andra spännande händelser för att inte missa grymma erbjudanden och deals.

Varmt välkomna till oss på Klang Umeå!