Vår Restaurang i Sundsvall | Klang Market

Restaurang Sundsvall

Sundsvall
Storgatan 15

Restaurang Sundsvall

Välkommen till Klang Market Sundsvall

I februari 2023 öppnade vi vår 10:e etablering i Handelsbankens gamla lokaler i Sundsvall. På mysiga storgatan hittar du stans bästa destination för såväl större sällskap som intima middagar och drinkkvällar. Restaurangen är en av tre etableringar i Norrland och erbjuder sundsvallsbor och andra matglada besökare en enkel, kul och avslappnad mat- och dryckesupplevelse. Vi kallar det relaxed fun dining – ni står i centrum och vi gör vårt bästa för att ni ska trivas och ha det bra.

Kom och ta del av vår välsmakande meny och breda dryckesutbud anpassad för såväl lunchen, brunchen, middagen och after worken. Här finns något för alla, vare sig du vill avnjuta klassiker som burgare och pizza eller fräscha bowls och trendiga maträtter från alla världens hörn. Är ni ett större sällskap eller vill garantera ett bord? Boka bord så ses vi!

Sundsvall

Monday – Thursday
11:00 – 22:00
Friday – Saturday
11:00 – 24:00
Sunday
12:00 – 19:00

Storgatan 15
852 30 Sundsvall

010 - 146 61 40

sundsvall@klangmarket.se

Restaurang Sundsvall

Upptäck Klang Market i Sundsvall

Självklart finns det populära restaurangkonceptet Klang Market i Sundsvall! På bästa läget – Storgatan 15, i Handelsbankens gamla lokaler precis intill hotell Knaust. Vi älskar Norrland och såg det som ett självklart steg i utvecklingen när vi i februari 2023 slog upp portarna för vår nyrenoverade restaurang på gågatan mitt i city. Som vanligt erbjuder vi en lättsam och trivsam mat- och dryckesupplevelse för alla smaklökar och preferenser, alla dagar i veckan.

Är ni sugna på en företagslunch, middag eller en afterwork? Hos oss njuter ni av trendig och modern mat från alla världens hörn ihop med ett brett dryckesutbud för alla tillfällen. Är du vegetarian eller vegan? Vardags- och helglyx i en härlig blandning. En enkel burgare innan barnen ska på aktivitet, en after work med kollegorna eller en födelsedagsbrunch för svärmor på söndag? Vår meny har något för alla, och alltid till ett bra pris.

Kom och skapa stans bästa stämning tillsammans med oss!

Evenemang och större sällskap

Vi tar hemskt gärna emot större sällskap. Planerar ditt företag en kick off eller ett evenemang? Hör av er till oss. Vi har lång erfarenhet av att arrangera evenemang och middag för både större och mindre sällskap. Samma gäller för du som vill fira din födelsedag, anordna en släktmiddag eller vad som helst. Vi på Klang Market älskar fest och firande. Håll utkik efter våra andra evenemang, after works och andra spännande händelser.

Restaurang Sundsvall

Temadagar och erbjudanden

Missa inte våra härliga tema-dagar, events eller andra erbjudanden. Varje dag mellan 15.00-19.00 är det AW på klang med förmånliga priser på dryck och tre fantastiska AW-paket att välja mellan.  Grymt va?

Varmt välkomna till oss på Klang Market Sundsvall!