Restaurang med Hornstulls bästa läge! | Klang Market

Restaurang Hornstull

Hornstull
Stockholm

Restaurang Hornstull

Välkommen till Klang Market Hornstull

Klang Market i Hornstull öppnade 2014 och är vår äldsta restaurang i Stockholm. Ni hittar oss i anslutning till gallerian Hornstulls centrum, två minuter från tunnelbanan. Denna stämningsfulla mat- och dryckesdestination har kommit att bli en favorit bland både lokalbor, turister och de som arbetar i området. I och omkring Hornstull hittar ni mycket bra shopping och saker att göra. Klang Market Hornstull är det perfekta pit-stoppet. Här njuter ni av grym mat, dryck och service medan ni blickar ut över stämningsfulla Hornstull.

Här tar Ayman med personal alltid emot er med öppna armar, vare sig det rör sig om en företagslunch, familjemiddag eller på en av våra populära (och ofta fullbokade) à la carte bruncher. Vår restaurang i Hornstull på Södermalm erbjuder något för alla.

Hornstull

Monday – Tuesday
11:00 – 22:00
Wednesday – Thursday
11:00 – 23:00
Friday – Saturday
11:00 – 01:00
Sunday
11:00 – 22:00

Långholmsgatan 17-21
117 33 Stockholm

010 - 188 39 95

hornstull@klangmarket.se

Restaurang Hornstull

Söders bästa uteservering

Restaurangen i Hornstull pryds av en härlig uteservering som ligger mitt på torget i Hornstull. På en härlig sommardag är det den perfekta platsen att avnjuta ett gott glas vin, en långlunch eller stämningsfull kvällsmiddag. Vid svalare temperaturer välkomnar vår personal i stället er med öppna armar in till vår mysiga restaurangdel.

Varm välkomna till Klang Market Hornstull!

Restaurang Hornstull

Chambre Séparée

Vill ni fira något speciellt, eller bara äta middag i en avskild och egen del av restaurangen? Välkommen att boka vår härliga chambre séparée i Hornstull. För företag passar vår chambre séparée utmärkt för en mindre kick off, lanseringsevent eller kundmiddag. Hör av er till oss med era önskemål.

Evenemang och erbjudanden

Välj och vraka bland fisk, kött eller vegetarianska tacos som serveras med härliga tillbehör. Varje dag mellan 15.00-19.00 erbjuder vi förmånliga after work priser och tre gryma AW-paket till sugna gäster och sällskap.