Restaurang i Uppsala med fin bar & lounge! | Klang Market

Restaurang Uppsala

Uppsala
-Gamla torget

Restaurang Uppsala

Välkommen till Klang Market Uppsala

Restaurangen på Gamla torget är en av våra största och mest uppskattade. Här njuter våra gäster av en härlig uteservering i Uppsala med underbar eftermiddagssol och utsikt över vackra Domkyrkan. En perfekt plats för en god middag eller ett glas med vännerna. Vid kyligare väder är ni varmt välkomna in i vår härliga matsal med tillhörande bar och lounge. Vi tar emot er med öppna armar på stans mysigaste mötesplats.

Kom och njut av vår välsmakande meny och breda dryckesutbud anpassad för såväl lunchen, brunchen, middagen och after worken. Här finns något för alla, vare sig du vill avnjuta klassiker som burgare och pizza eller fräscha bowls och trendiga maträtter från alla världens hörn. Är ni ett större sällskap eller vill garantera ett bord? Boka bord så ses vi!

Uppsala

Monday
11:00 – 22:00
Tuesday – Thursday
11:00 – 23:00
Friday – Saturday
11:00 – 01:00
Sunday
11:00 – 22:00

Gamla Torget 5
753 20 Uppsala

081 - 215 09 95

uppsala@klangmarket.se

Restaurang Uppsala

Uppsalas mysigaste uteservering

Klang Market Uppsalas uteservering ligger på en av stans mysigaste platser. Här samlas uppsalabor, studenter och turister för att njuta av god mat, dryck och sällskap. Under årets varmare månader är får ni inte missa vår generösa uteservering med stans bästa eftermiddagssol.

Kom förbi på en härlig lunch, middag eller ett härligt glas dricka. För de som är på shoppingtur i staden, är Klang Markets uteservering den perfekta destinationen för en välbehövd paus mellan butikerna.

Stora sällskap

Chambre Séparée i Uppsala

Vill ni bjuda in till något extra speciellt? Kanske ett födelsedagsfirande eller jobb-middag med kunder eller kollegor? Då tycker vi att ni borde boka vår mysiga chambre séparée! I den äter och dricker ni från hela vårt erbjudande och tar del av vår grymma service, fast i en helt egen del av restaurangen. Vid bokningar kan vi även anpassa upplägget att passa era önskemål lite extra. Hör av er så bokar vi in en grym middag!

 

Temadagar och erbjudanden

På Klang Market i Uppsala får du som student 15% rabatt. Grymt va?

Missa heller inte våra andra grymma erbjudanden. Varje dag mellan 15.00-19.00 har vi after work med förmånliga priser på dryck och tre grymma AW-paket.

Vi välkomnar er till Klang Market Gamla Torget