Restaurang Mall of Scandinavia | Klang Market

Restaurang Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia
Solna

Restaurang Mall of Scandinavia

Välkommen till Klang Market Mall of Scandinavia

I samband med invigningen av Mall of Scandinavia i Solna slog Klang Market upp dörrarna för ytterligare en restaurang i Stockholm. Vi ligger perfekt placerade på våningsplan 1, nära både Friends Arena och MOS gallerians bästa shopping. Restaurangen är det självklara valet när ni behöver en paus i shoppingen.

Till skillnad från övriga restauranger i gallerian erbjuder Klang Market bordsservering till kvällen. Och under helgerna serverar vi vår populära à la carte brunch. Våra luncher är ofta fullsatta så glöm inte att boka bord i förväg. Vi hjälper er gärna med mindre som större bordsbokningar för lunch, afterwork, affärsmiddagar eller kickoffer.

Varmt välkomna till Klang Market Mall of Scandinavia!

Westfield Mall of Scandinavia

Monday – Thursday
11:00 – 22:00
Friday – Saturday
11:00 – 23:00
Sunday
11:00 – 22:00

Stjärntorget 2
169 72 Solna

081 - 215 09 92

mos@klangmarket.se

Restaurang Solna, Mall of Scandinavia

Evenemang på Friends Arena

Vi ligger bara några minuter från Friends Arena där det händer något varje helg. Ska du på fotbollsmatch, konsert eller något annat kul? Kom förbi oss för en bit mat och god dryck. Vid stora evenemang kan det vara svårt att få bord. Det bästa är alltid att boka i förväg.

Erbjudanden

Perfekt för biobesöket, barnkalaset, fotbollsmatchen eller evenemanget. Kom ner och ha en rolig söndag med hela familjen. Varje dag mellan 15.00-19.00 kör vi vår patenterade AW med förmånliga priser på mat och dryck. Ett grymt tillfälle att svänga förbi med kompisarna eller kollegorna.