Spontanansökan | Klang Market

Klang jobb

Spontanansökan

Join the family!

Spontanansökan

Så du är intresserad av att arbeta hos Townhouse by Klang Market, Klang Market eller Klang Kitchen men ser ingen tjänst som passar din bakgrund? Då kan du skicka in en spontanansökan. Varesig du är intresserad av en tjänst på ledningsnivå eller som instegare i disken så kan du skicka in din spontanansökan här. Även om vi inte söker personal för tillfället så vill vi gärna ha din ansökan. Vem vet, du kanske blir kontaktat för en ledig tjänst som vi ej har utannonserad!

Hos oss är det karaktären och personligheten framför kompetenser och tidigare erfarenheter som är det viktiga, med rätt inställning och vilja ger vi våra medarbetare alla möjligheter att lyckas, hur tuff vägen hit än har varit.

Vi anser även att det sociala ansvaret är mer av en skyldighet, därför anstränger vi oss för att ge tillbaka till samhället. Många av våra anställda kommer från världens alla hörn, vi hjälper medarbetare in på arbetsmarknaden med språk och/eller funktionshinder, vi vill representera alla och kämpar starkt för en intern jämställdhet som överskrider bara könsfördelning.

Gemenskap med guldkant, helt enkelt.

Vi erbjuder:

– Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
– Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och en trygg organisation
– Möjligheter att påverka både verksamhet och personalstyrka
– Konkurrenskraftig lön
– Kollektivavtal
– Goda utvecklingsmöjligheter

Ansökan