Stand up - Arena | Klang Market

Stand up i världsklass

En Natt av Skratt och Smak

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med skratt, smak och storslagen underhållning! Vi har nöjet att bjuda in dig till en exklusiv standup-show i hjärtat av Stockholm på den fantastiska Space Arena.

Datum: 23/2 Tid: Insläpp för mat 18:00

Standup i Världsklass

Bli redo att skratta högt när några av Sveriges bästa komiker intar scenen för att leverera humor i världsklass. Det blir en kväll fylld av skratt och glädje som du sent kommer att glömma.

Kvällens komiker 

Thanos fotas

Thanos Fotas är just nu Sveriges absolut glödhetaste komiker. Han har gjort succé i Svts populära humorprogram IFS – Invandrare för svenska och han har sålt ut shower över hela Sverige. Thanos driver om stereotypbilden om både svenskar och invandrare på ett sätt som inte setts tidigare. Han är inte bara otroligt underhållande och träffsäker, han visar även på imponerande imitationer. Thanos har skådespelat i sketchhumorprogrammet Laxbralla samt fick mycket stor uppmärksamhet i det omtalade -Zucchiniklippet- där han pratade om höjda matpriser och lyckades lura en reporter med en insats som förtjänar en Oscar. Att se Thanos är helt enkelt ett måste!

Melody Farshin

Melody är författaren och komikern som låter ortens röst bli hörd. I sin första egna standup-show “Tre Streck” turnerade hon genom hela landets förorter och skapade skratt i identitetssökandet som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Hon är aktuell i det hyllade humorprogrammet IFS – Invandrare för svenskar och är mottagare av Nils Holgersson Plaketten. Med värme och pondus visar hon att platsen på scen är självklar även för den underrepresenterade!

Christoffer Fernis

Christoffer vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan och sen dess har framgången fortsatt. Han vann även Sveriges största stand up-tävling på Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018. Christoffer uppträder på klubbar runt om i hela landet och har fått flera virala klipp från sin stand up på TikTok. Han har synts på TV i nyproduktionen av stand up-programmet Släng dig i brunnen och varit med i SVTs humorprogram Rostmacka där han mötte Petrina Solange. Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.

Farao Groth

Farao Groth är komiker och programledare som är känd från tv och radio. Han debuterade i Vakna med NRJ där han delat med sig av sina otroliga historier och han har lett Vardagspuls på Tv4 och syns i Fångarna på fortet, Parneviks och som domare i Drag Race Sverige. Farao började med stand-up för ett år sedan och har sen dess gjort succé på Sveriges största humorscener. Det går bara att älska detta kaxiga energiknippe!

Host

Svea Sigmond

Svea Sigmond är komikern, beteendevetaren och konferenciern med både vass penna och vass tunga. Hon är orädd och befriande frispråkig, charmig och vågar ha en gränstestande humor. Svea har kört stand up i 6 år och giggar regelbundet på bland annat Norra Brunn och RAW. Hon har skrivit manus för både Breaking News och Love Island och har uppträtt på flera hyllade shower på Lund Comedy Festival. Svea hörs regelbundet i några av landets största humorpoddar och har även den egna humoristiska filosofipodden ”Filosofisk Front”. Svea har uppträtt i både Sverige och Finland, på svenska och på engelska. Var beredd, du kommer garanterat se mer av denna damen i humorsvängen!

Matupplevelse Utöver Det Vanliga

För de som vill förhöja sin kväll ytterligare erbjuder vi två fantastiska alternativ:

1. Matbuffé: Njut av en läcker och varierad matbuffé med en bred palett av smaker som kommer att tillfredsställa dina sinnen. Perfekt för dem som vill ha en avslappnad och social atmosfär. Serveras nere i Space Bar. Maten serveras från 18:45.

2. 3-Rättersmiddag: Ge din kväll en extra touch av lyx med vår exklusiva 3-rättersmiddag som serveras i lugn och ro upp i Klang Markets Restaurang. Upplev en gourmet upplevelse som matchar den fantastiska underhållningen på scenen.

Förrätt

Skagen gyozaska

Burruta (VEG)

Varmrätt

Torsk

Steak Minute

Mnazaleh(VG)

Efterrätt

Chocolate mousse (V, n)

Mascarpone cake (V, n)

Biljetter och Platsreservation

Denna kväll kommer att bli ett minne för livet, och vi ser fram emot att dela den med dig. Ta med dig dina vänner och kollegor för en spektakulär kombination av skratt och kulinarisk njutning!

Varmt välkommen!

Klang Market

comedy club header (2)