Restaurang i Växjö med 320 kvadratmeter matmagi | Klang Market

Restaurang Växjö

Växjö
stationshus

Restaurang Växjö

Välkommen till Klang Market Växjö stationshus

Växjös nya stations- och kommunhus är en imponerande syn. 16 400 kvm av ren arkitektmagi ger de perfekta förutsättningarna för en lokal att trivas i. Vår 320 kvm stora pärla till restaurang ligger inhyst i denna charmiga byggnad. Hos oss samlas förbipasserande resenärer och andra matsugna i en stämningsfull miljö. Avslappnat barhäng, en snabb lunch innan tåget går eller en helkväll med trerätters och drinkar? Ni bestämmer.

Kom och njut av vår välsmakande meny och breda dryckesutbud anpassade för såväl lunchen, brunchen, middagen och after worken. Vi har glutenfria rätter och flera veganska samt vegetariska alternativ på menyn. Här finns något för alla, vare sig du vill avnjuta klassiker som burgare och pizza eller fräscha bowls och trendiga maträtter från alla världens hörn.

Växjö

Monday – Tuesday
11:00 – 21:00
Wednesday – Thursday
11:00 – 22:00
Friday – Saturday
11:00 – 23:00
Sunday
11:00 – 18:00

Norra Järnvägsgatan 7
352 20 Växjö

047 - 051 58 50

vaxjo@klangmarket.se

Skåla med ett klang och ät i vackra Växjö

Växjö är en livlig och charmig stad med ett etablerat restaurangliv som vi är väldigt stolta att vara en del av. Som universitetsstad och knytpunkt erbjuder Växjö en härlig blandning människor. Vi på Klang vill att det ska vara enkelt, kul och avslappnat att gå på restaurang. Vi kallar det relaxed fun dining – ni står i centrum och vi gör vårt bästa för att ge er en så bra upplevelse som möjligt. Ni hittar oss på Norra stationsgatan i anslutning till tågstationen, en kort promenad från stortorget mitt i centrala Växjö

Är ni sugna på en lunch, middag eller en kvällsdrink? Hos oss njuter ni av trendig och modern mat från alla världens hörn ihop med ett brett dryckesutbud för alla tillfällen. Är du vegetarian eller vegan? Älskar du klassiker som burgare och pizza, eller vill du prova något nytt? Inga problem. Vår meny har något för alla, och alltid till ett bra pris. Och vi är dessutom en hundvänlig restaurang.

Kom och skapa stans bästa stämning tillsammans med oss!

Evenemang och större sällskap

Vi tar hemskt gärna emot större sällskap. Planerar ditt företag en kick off eller ett evenemang? Hör av er till oss. Vi har lång erfarenhet av att arrangera evenemang och middag för både större och mindre sällskap. Samma gäller för dig som vill fira din födelsedag, anordna en släktmiddag eller vad som helst. Vi på Klang Market älskar fest och firande. Håll utkik efter våra andra evenemang, after works och andra spännande händelser.

Restaurang Växsjö

Temadagar och erbjudanden

Missa inte våra härliga tema-dagar, events eller andra erbjudanden. Varje dag mellan 15.00-19.00 är det after work på klang med förmånliga priser på dryck och tre prisvärda AW-paket att välja mellan.

Varmt välkomna till 320 kvm härlig matmagi!