Prepkock till Sergels torg | Klang Market

Klang jobb

Prepkock till Sergels torg

Join the family!

Prepkock till Sergels torg

Snart slår vi upp dörrarna till vår nya flaggskepp mitt i Stockholm på Sergels torg.

Kanske är du den nya stjärnan vi söker?

Klang Market är ett populärt och framgångsrikt restaurangkoncept med rötterna i Stockholm med modern meny som har allt från lunch, brunch och á la carte till afterwork och med en härlig cocktailbar.

I stockholm, mitt i stadens hjärta och puls öppnar vi ett flaggskepp och givetvis behöver vi hitta en personal som matchar våra höga ambitioner.

Vi ser gärna att den sökande har en bakgrund av arbete i ledande befattning (helst inom restaurangbranschen), i tjänsten ingår det bland annat beställning av varor och upplärning av ny personal.

Vi är en mångkulturell verksamhet så vi lägger stor vikt i att den sökande har erfarenhet av att utveckla och coacha medarbetare samt att den sökande kan göra sig förstådd både på svenska och engelska när det kommer till tal och skrift.

I preppen ansvarar du för att restaurangens råvaror produceras enligt recept och rutin med korrekt lagervärden och hygien och ansvarar för restaurangens beställningar och lagerhantering. I köket serverar vi moderna fusionrätter med inspiration från hela världen och fokus på bra hantverk där nästan all mat lagas från grunden. Vi arbetar i ett öppet platingkök med intensitet, personen vi söker ska kunna hantera stress och samtidigt ha ett professionellt framträdande i matsalen.

Vi söker därför en person med positiv och lösningsorienterad inställning, men framförallt viljan att utvecklas samt ha en passion för ledarskap och stort ansvarstagande. Personen vi letar efter ska ha förståelse att kunna leda och fördela arbete och även skapa rutiner och förutsättningar för att ständigt förbättra arbetet i köket.

Vi erbjuder:

– Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
– Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och ett företag med goda finanser!
– Lön enligt avtal
– Kollektivavtal
– Goda utvecklingsmöjligheter
– Upplärning av rutiner, koncept och varumärke i god tid före uppstart
– Stöd, närvaro och coachning i början av verksamhetens uppstart och kontinuerligt över tid

Vi söker dig som har:

– Ambitiös, prestigelös och positiv laganda
– Lösningsorienterad personlighet
– Ha nära till skratt och god förmåga att öka arbetsglädjen i teamet
– Minst 3års erfarenhet av arbete i kök
– Kunna ta kritik och instruktioner av chefer
– Vara behjälplig kring verksamhetens samtliga delar

Ansökan

Klang Market Sergels Torg

Sergels torg
111 57 Stockholm